Mi ez?

Tisztelt Látogató!

A MOCÉVÁTE egy olyan előadás-sorozat, amelyet sokak kívánságára állítottam össze.

Elemei aktuális, a mindennapi élethez, az üzleti világhoz, a sporthoz, sportolókhoz,
cégekhez és egyénekhez is illeszthető modulokból áll.

A négy rész egyben az igazi, hiszen a modulok alapvetően egymásra épülnek, ugyanakkor önmagukban is megállják a helyüket. Napjaink aktuális és fontos dolgairól beszélek, mesélek, filmrészletekkel fűszerezve: a motivációról, a célkitűzésről (illetve ennek hiányáról), a változásról, a változni tudás képességéről és arról, ahol mindez zajlik: a természetről.

Kiknek? Mindenkinek – kortól, nemtől, munkától és munkahelytől függetlenül! Rengeteg veszély, munka, életveszély és extrém teljesítmény kíséri azokat a – fesztiváldíjas forgatócsoportommal is készített – filmeket, amelyekből szemezgetek…

Ezért ajánlom bátran és jó szívvel figyelmedbe a MOCÉVÁTE előadás-sorozatot!

Tapasztalatom: vannak, akik egyben kérik egy délelőtt vagy délután alatt a négy részt a folyamat egésze miatt, mások szándékosan külön, mert több célcsoportnak és kisebb létszámban szeretnék átadni a modulok rejtette tartalmakat és üzeneteket.

Ha váltani, változni vagy változtatni akarsz, ha cégednél csapatodnak új irányt és
impulzusokat akarsz adni, keress bátran az elérhetőségeimen!

Mi a változni tudás képessége?

A híd egy új világba!
Próbáld ki önmagadat sosem tapasztalt környezetben, teljesen új és ismeretlen körülmények között, ismerd meg és fedezd fel rejtett képességeidet!
Nyugodtan félj, ez egy természetes és nem egyedi állapot! Ugyanakkor légy bátor és merj lépni!
Kezdd kisebb lépésekkel, majd folytasd nagyobbakkal!
A lényeg: cselekedj, változz és fejlődj!

Vélemények

„Sokunknak meghatározó személyisége volt gyermekkorunkban a PÉLDAKÉP! Aztán jött a „felnőtt”kor, a „majd én megmutatom” melldöngetős korszak és most itt vagyunk megtépázva, sokan hitetlenül… és akkor jössz TE, aki megmutatod, hogy mégis milyen életet élhetnénk!!!”

„Az elmúlt két napban hallottak-látottak nagyon elgondolkodtattak. Újra megpróbálom elhinni, hogy nekem is sikerül elérnem, amit szeretnék. Az önzetlen tudásátadásnak egy eddig sosem látott emberi példáját tapasztaltam, amely döbbenetes erővel hatott rám! Őszintén köszönöm!”

„Matyi! Tudom, hogy amit Te eddig elértél és még most is elérsz, az három szónak köszönhető, amit tegnap és ma nagyon megtanultam
Tőled: HIT, AKARAT és KITARTÁS!”

„Na, erre lett volna szükségem már régóta, hogy valaki megfogja a kezem és irányt mutasson!
Köszönöm azt az útravalót, amit ma kaptam Tőled!”