2020 és 2021. Mindenki számára nehéz évek voltak. Mentálisan, egészségileg, anyagilag nagyon leterhelt mindenkit, és a legtöbb embernek idő kell ebből kikecmeregni.

Mi kerestük és megtaláltuk ebből az egyik kiutat. Szeretnénk ebben sok embernek támogatást nyújtani, példát mutatni, de leginkább elindulni. A „MOST” vissza nem térő lehetősége MOST van itt, amikor új irányt vehet az erre nyitottak élete.

Sok értékes elemből felépülő projektünk /Még élő bolygónk/ egy egyedülálló emberi és sportteljesítményre épül, amelynek első lépcsőjét Európa leghosszabb összefüggő túraútvonalán – bármilyen meglepő, Magyarországon – fogjuk megvalósítani. 5120 km futás 80.000 m szintkülönbséggel, 77 nap alatt…

Levelünk lehetőség az Önök cégének, hogy támogatásukkal, nevükkel aktív részesei legyenek annak a komoly társadalmi és médiafigyelemnek, amely ezt az extrém vállalkozást övezni fogja három hónapon át. A projekt 2023 februárjának közepén kezdődik, ám az előkészítő, motiváló előadások már 2021 nyarával elindultak.

Szarvas Mátyásról /a teljesség igénye nélkül/

61 éves, ízig-vérig sportember, ultrafutó, hegymászó, előadó, coach, tréner

  • Sokszoros országos bajnok ultraterepfutásban /50-130 km/ egyéniben és csapatban
  • Többszörös világkupa győztes 48 órás futásban /Kladno: 315 km, 311 km/
  • Több tízezer embert, fiatalt megmozgatva nyolcszor futotta körbe Békés megyét és Magyarország más megyéit
  • Megmászta Európa legmagasabb hegycsúcsait (Mont Blanc /4.807 m/, Monte Rosa /4.634 m/)
  • Négyszer futotta körbe Magyarországot az Országos Kékkörön (2.560 km) 45, 43, 39 és 38 nap alatt
  • Megnyerte Magyarország egyik leghosszabb távú szupermaratoni versenyét, a Balaton Kört /210 km/
  • Az”Év sportolója” Magyarországon sportturisztikában
  • „Békéscsaba Sportjáért” kollektív kitüntetés az általa alapított egyesülettel (Körösök Völgye Turista Egyesület /KVTE/)

Mindig csak az válik valósággá, amiben mély átéléssel hiszünk. 77 napon át követhetik nyomon azt az embert, aki mindennap lefut egy dupla maratonnyi távot hihetetlen körülmények között, dacolva az elemekkel.

Az üzenet: …ha ő ezt meg tudja tenni, nap mint nap, én miért ne tudnék napi  15-20 percet vagy akár egy órát mozogni a friss levegőn, kilépve a komfortzónámból?! Egyáltalán: miért ne tudnék olyan új, értelmes célt találni önmagam számára, amellyel adni tudok másoknak? Mozduljunk és Sose adjuk fel!

Minden részletet ebben az egy oldalban lehetetlen összefoglalnunk. Nem is ez a célunk. Sokkal inkább az, hogy felkeltsük az érdeklődését, hogy megtekintse weblapunkon a részleteket.

Hogyan kapcsolódhat? Támogathat névtelenül az adományvonalunkon, de természetesen ez egy kiváló lehetőség cégük, mottójuk népszerűsítésére, ehhez azonban elengedhetetlen a kapcsolatfelvétel. Keressen minket az elérhetőségeink valamelyikén.

Több kapcsolati pont is lehetséges: céges előadások, motivációs tréningek, közös futás szervezése, bármi, ami segíthet Önöknek az újraindulásban, a népszerűsítésben, az együttgondolkodásban.

Köszönjük, hogy megtisztelte vállalkozásunkat figyelmével! Várjuk rövid visszajelzését, hogy Önöket is bekapcsolhassuk a projektbe, értékes közös pontokat keresve és találva.